WAARSCHUWING!

 

Toen deze pagina werd geschreven op 21-06-2004, waren er geen slechte dingen, ervaringen,gebeurtenissen gebeurd met een stem opnemer(ster). Dit nam niet weg, dat een waarschuwing wel op zijn plaats is.

Er zijn net zoals in het normale leven op aarde, ook mensen die negativiteit uiten, of alleen slechte dingen zeggen, deze zijn vast en zeker ook slechte vrienden uit het hiernamaals! deze zijn eveneens  in staat om te antwoorden, op de door u gestelde vraag, er zijn dus ook slechte entiteiten, hun antwoorden kunnen dus slecht zijn, niet waar, schreeuwerig klinken, enz.

Om de slechte vrienden uit het hiernamaals niet meer goed door te laten komen of eruit te filteren is het Beschermingsgebed een onmisbaar iets, laad uzelf ook met witte energie, door uw ogen te sluiten en door u rechtervoet wit licht te laten stromen, visualiseer dat vanaf uw rechtervoet u wordt gevuld met wit licht!.

Evp-Voices kan en staat niet in voor deze gevolgen, u heeft de keuze gemaakt om te gaan opnemen, en bij deze bent u ook gewaarschuwd door ons dat dit kan gebeuren.

Het ITC gebeuren (Instrumentale Trans Communicatie) kan eveneens schokkende beelden bevatten, van onze vrienden uit het hiernamaals.

Een jeugdig iemand kan de beelden angst aanjagend vinden, maar deze personen komen eveneens niet zomaar bij de ITC pagina, tenzij je er naar op zoek bent gegaan, en mocht je iets tegenkomen die rechtstreeks er naar linked mail de webmaster van deze site dan even, dan zorgen wij dat die link weer net zo hard weggaat als dat hij er is gekomen :)

De webmasters Henk en Alex

 

Wie is er allemaal?