Wie is er allemaal?
              S P I R I C O M mark 4 

deze versie is nog onderhevig aan update's! 

       Wat is een Spiricom precies? 
Het bestaan van de Spiricom is te danken aan de heer George Meek, die het apparaat in 1977 ontwierp, dit was het apparaat waarmee tweezijdige communicatie mogelijk was met de entiteiten uit het hiernamaals, de Spiricom zelf bestaat uit meerdere gecombineerde onderdelen zoals te zien is in foto onderaan deze pagina. diagram hieronder  is overigens gehaald van http://www.worlditc.org/k_06_spiricom.htm die het op hun beurt weer mochten gebruiken van iemand uit Poland www.ctn.com.pl/transcomm .

Klik voor de vergroting..!  

 

 

4 geluidsvoorbeelden gemaakt met de Spiricom [originelen van www.worlditc.org gehaald]  :

Spiricom_evp-voices_1.mp3 1955 kb 125 sec

Spiricom_evp-voices_2.mp3 1647 kb 105 sec

Spiricom_evp-voices_3.mp3 923  kb  59 sec 

Spiricom_evp-voices_4.mp3 758  kb  48 sec

 

In 1979 was het ontwerp verbeterd en George Meek zijn collega Bill O'Neil hadden de Spiricom zodanig vernieuwd en verbeterd met een set van 13 toon generators waarvan het de bedoeling was dat die het strottenhoofd konden nadoen van een manspersoon.

O'Neil was paranormaal  begaafd en hij heeft zijn ontdekking  ook aan zijn paranormale vrienden getoond, George Meek stak daarna samen met George er nog diverse jaren in zijn ontwerp van de Spiricom (Mark 4) en er waren diverse robotachtige stemmen waarneembaar, maar nog niet echt te verstaan, laat staan dat er wat van te maken viel.

Tot op een dag er antwoord terug kwam, iets wat zelfs George Meek versteld deed staan, de "Spiricom" had gesproken met hem, In de kamer was een onzichtbaar persoon,de stem was wel waarneembaar in de kamer, maar de stem had gesproken, dit waren toch echt de stemmen uit het hiernamaals.

Op http://www.worlditc.org kunt u het hele boekwerk lezen van George Meek, geheel gewijd aan de Spiricom, het boekwerk is in het engels geschreven,dat is een van de redenen waarom op dit moment dit onderwerp op deze website  nog niet af is, daar er nog het een en ander aan onderzocht, vertaald, en gepubliceerd kan worden hier .

    EN ZIJ LEVEN VERDER ZONDER LICHAAM door Branton de Geus Friedrich Jurgenson sprechfunk mit verstorbenen SPIRICOM mark 4 geschreven door Goerge Meek Gesprek met de doden Friedrich Jurgenson