PSYCHOMANTEUM

Een psychomanteum is een ander woord voor het "kristal" zien, het is het meest betrouwbare hulpmiddel om met overledenen te communiceren, om de toekomst te voorspellen of om een Hoger spiritueel contact met je Gids te hebben is zeker en vast de Kristallen Bol. Een kristallen bol is in feite niets meer dan wat men vroeger een "psychomanteum" noemde. Het is een verbeterde methode van wat het kijken in de diepte van een donker wateroppervlak in een koperen ketel of in de diepte van een donkere spiegel, was. Er is voor welke methode dan ook wat geduld nodig om te leren in de juiste toestand te komen. Wie denkt enkele wazige symbolische beelden uit zijn onderbewustzijn te zullen zien, grijpt er aardig naast. Als de bol een beeld begint te geven dan is dit een zeer realistisch echt bijna tastbaar driedimensioneel beeld dat zeer overtuigend is, niet vaag, en altijd 100 % correct.

LET OP : Het zien van een beeld kan in de eerste instantie een behoorlijk angstige reactie opleveren, bereid u mentaal goed voor!!!

En de beelden:....

Linker foto: 3 heren, en Rechter foto: 1 vrouwengezicht.

Drie heren.wmv 300 Kb 

(rechter muisknop opslaan als...)

Gezichten.wmv 1.2 MB 

(rechter muisknop opslaan als...)

Lachende vrouw.avi 3 MB

(rechter muisknop opslaan als...)

Een goed programma om de webcam beelden te "knippen" is Snatch it dit programma is shareware en moet na verloop van tijd geregistreerd worden,. 

Laatste update van deze pagina was op:

18-09-2011, eigendomsrechten van de beelden zijn nu in eigendom van Evp-Voices.Com