Henk, Alex op Facebook

02-08-2014

Wat is Facebook?

Facebook is op dit moment een van de grootste sociale media websites. Het is een website waarbij mensen een profiel kunnen aanmaken met daarin persoonlijke informatie, je hobby's kunt tonen, of andere leuke foto's kunt laten zien. Onze eigen pagina over het bandstemmen fenomeen in de breedste zin van het woord  Voor deze website op Facebook geldt: Lid worden kan alleen na toestemming van de beheerder. Een beheerder is diegene die de site beheerd. Voor deze optie is gekozen omdat mensen het soms niet kunnen laten rare, foto's, berichtjes of andere ongein achter te laten.   

Toevoegen van belangrijke Facebook en/of internet pagina's??

Wij (Henk en Alex) speuren dagelijks Facebook en het internet af, naar mooie spirituele websites of sites die daarmee te maken hebben. Wij zien lang niet alles en vragen jullie dan ook? Hebben jullie interessante sites gevonden die het vermelden op onze site waard zijn ? Laat het ons dan vooral even weten via een berichtje naar ons. (Via contact in het menu links

Henk Stooter en Alex Ottens zijn ook te vinden op Facebook Je vindt de links onder in deze pagina! 

 

Vragen?  gebruik ons Contact Formulier

Henk Stooter en Alex Ottens, 

webmasters van deze website.

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming [of E-mail] van de webmasters.
 

� Henk en Alex 02-08-2014

Facebook pagina van Evp-Voices

  Alex Ottens

Henk Stooter