Video Fragmenten

 

Deze film gaat over Adolf Homes op bezoek bij het in de jaren 80 zeer bekende programma "Tineke's Paranormale Wereld" Het fragment is 6 minuten lang en wordt gehost bij Youtube. Om dit fragment op een groter formaat te bekijken kun je klikken op het filmpje zelf. Hij opent zich dan in een nieuw venster.

 

Dit fragment gaat over Branton de Geus die een interview doet met een man, het gaat over de alledaagse dingen zoals de huisdieren, maar ook gaat het over wat Branton zoal heeft meegemaakt zoals mensen die hem 's nachts hebben opgebeld en hem vertelde dat ze het niet meer zagen zitten, kortom een stukje uit het leven van Branton de Geus. Om dit fragment op een groter formaat te bekijken kun je klikken op het filmpje zelf. Hij opent zich dan in een nieuw venster.

 

Bekijk hier een EVP Reportage van Ton van Overstraeten, in deze korte documentaire komen o.a Herman Baars , Jean de Meulder [BE] en Hans Kennis aan het woord.  [dit document is geplaatst met toestemming van een der rechthebbende.] Om dit fragment op een groter formaat te bekijken kun je klikken op het filmpje zelf. Hij opent zich dan in een nieuw venster.

In dit fragment afkomstig van Youtube gaat Anita Witzier van het programma "Nederland te koop" opzoek naar iemand die een psychofoon heeft of kan bouwen voor de bekende bandstemopnemer Frans Schmidt Om dit fragment op een groter formaat te bekijken kun je klikken op het filmpje zelf. Hij opent zich dan in een nieuw venster.

 Wie is er allemaal ?