Disclaimer van evp-voices.com 

De antwoorden uit de "andere zijde" zijn uit verschillende opnames gehaald, diegene die geen toestemming hebben verleend om hun opnames te gebruiken zullen hier dus ook NIET bij geplaatst worden, mits diegene van wie deze voorbeelden zijn wel heeft aangegeven dat zij gewoon gebruikt mogen worden op evp-voices.com.

Vele opnames zijn gedaan met vrienden, collega's en bekenden,van ons die verbinding willen, Tijdens een opname sessie komen op de gestelde vragen tussen de 20 en de 70 antwoorden per keer door, tijdens opnames proberen zij hun uiterste best te doen om door te komen en zinnen te maken, soms zelfs met meerdere personen.

Ik hoor vaak zinnen van mannen en vrouwen stemmen, een volledige boodschap komen,tijdens een opname stellen wij gemiddeld 4 a 5 vragen per keer, waarna de entiteiten uit het hiernamaals (andere zijde), ons antwoord geven op de door ons gestelde vragen.

Na de opname via een Sony Mini-Disc Recorder, neem ik de stemmen op digitaal via het programma Cool Edit en bewerk de stemmen daarna nog eens met het programma Wave Cleaner, Hierna luister ik aandachtig de stemmen 4 a 5 keer om er zeker van te zijn dat het antwoord wat ik wilde hebben ook naar voren gebracht wordt.

Tijdens het opnemen hoor ik vaak al antwoorden, al kort voor of na de vraagstelling, voordat ik ook maar een begin maak met opnemen doe ik altijd een beschermingsgebed.

Het blijft voor mij en Alex een heel erg mooi fenomeen, het is ook fantastisch te weten dat het leven op aarde niet zomaar ophoudt maar echt doorgaat, om dit te geloven is er maar een ding en dat is zelf proberen om ook het stemmenfenomeen te proberen en te gebruiken voor vragen aan de dierbare, alleen dan kan u uzelf overtuigen.

Dat kunnen wij niet voor u doen.

Voor verdere vragen kunt u ons altijd mailen via het  mailform

 Wie is er allemaal?

Henk en Alex