Paranormale Beurs Rijswijk [ 29 Januari 2005 ]
Om acht uur  's ochtends zijn Herman, Henk en Alex toch uiteindelijk vertrokken richting Rijswijk, alwaar wij aankwamen omstreeks 09.15 uur. Vanaf deze tijd maakte wij de stand klaar voor het publiek wat al om tien uur welkom was, de eerste paar uur was het rustig het moest even opgang komen zeg maar, in de middag echter stroomde het publiek toe en liepen de eerste mensen langs onze stand, eerst keken zij angstig naar boven alwaar een groot bord kenbaar maakte waarover het gedeelte van de stand over ging, keken vervolgens weer naar de tafel en als de interesse gelokt was, begonnen de vragen soms sceptisch soms ge´┐Żnteresseerd, wel is weer bewezen dat de vraag "is er leven na de dood" nog wel degelijk aan de aanwezige mensen op deze beurs aldaar blijft knagen, maar voor Henk en mij en meerdere bandstem opnemers is deze vraag allang beantwoord, u van dit fenomeen overtuigen kunnen wij niet, dat moet uzelf doen  wij kunnen hebben u alleen het handvat gegeven, op deze beurs in Rijswijk, of op een van de volgende lezingen of demonstraties, gebruik ons mailformulier  als u een demonstratie of lezing wilt van ons. 

 

BANDSTEMMEN Contact met Gene Zijde, het bewijs van eeuwig leven.

Uiteraard was er ook de benodigde opname apparatuur, een beetje verwarrend, maar de meeste mensen aan onze stand vroegen uiteraard "kan je hier even  live bandstemmen opnemen voor mij" en als je de mensen dan vertelde dat het een beetje moeilijk is om dat even "live" te doen, was er begrip, want de beste manier om stemmen op te nemen is toch in de eerste plaats een rustige omgeving, en dat is een paranormale beurs nou net niet.

Cassette Recorder [Philips] Een cassetterecorder, microfoon, en het belangrijkste! een radio met MW golf Dood geen einde door Michael Ysbrand Rogge Branton de Geus - En zij leven verder zonder lichaam, eveneens gratis te downloaden bij ons! Folders van www.evp-voices.com op aanvraag per email kan er eentje u worden toegestuurd

Henk en ik hebben ondanks de rumoerige omgeving wel opnames voor intern gebruik gemaakt en ook daarop hoorden wij diverse antwoorden, hierboven op de foto's ziet u helemaal links een cassette recorder, de opname apparatuur, een boekje "en zij leven verder zonder lichaam" de cd "Dood geen einde" naar het bekende boek, en onze eigen folders van de website zelf.

Al met al een zeer geslaagde dag, veel mensen, vele hebben onze stand bezocht,een beurs zoals deze is zeker vatbaar voor herhaling! tot de volgende beurs in Rijswijk!

Groeten Henk en Alex 

 

      


Wie is er allemaal?