Meer over Bandstemmen.startzoeken.nl

 

Waarom deze pagina? 

Vroeger beheerden wij deze pagina, echter omdat wij het wachtwoord ooit eens waren vergeten, en het onmogelijk is om via deze site een nieuw wachtwoord aan te vragen, kunnen wij helaas niets meer veranderen aan deze site. 

Hebben jullie alles geprobeerd?

Ja wij hebben via de www.sidn.nl gegevens (Whois} geprobeerd om met de registar (geregistreerde] op wie deze domeinnaam is geregistreerd, meerdere emails gestuurd. Niets ontvangen. Ook ontbreekt de opte "wachtwoord vergeten". Meestal werkt dit wel en is dit ook aanwezig alleen hier echter niet.

Klik op bovenstaande afbeelding voor een "grotere" versie.

Is er toch nog iets anders waar wij de links kunnen plaatsen??

Gelukkig zijn er nog wel meerdere alternatieven zoals : www.bandstemmen.startpagina.nl en www.bandstemmen.startbewijs.nl , www.bandstemmen.jouwpagina.nl en tenslotte www.evp.startbewijs.nl Hiervan hebben wij nog wel de wachtwoorden, en hier ben je (als je er nog niet opstaat) van harte welkom.

 

 

Vragen?  gebruik ons mailform 

Henk Stooter en Alex Ottens, 

webmasters van deze website

Februari 2013 

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming [ of Email ] van de webmasters.
 

� Henk en Alex 2005