Algemene voorwaarden van Evp-Voices.com 

[ Gebruikersovereenkomst tussen u en evp-voices.com ]

 

 

Nieuwsbrief 1.0

De nieuwsbrief wordt verstuurd via e-mail, uw emailadres zal in de regel BCC (Blind Carbon Copy) worden neergezet, dat houdt in dat iedereen die geabonneerd is op de nieuwsbrief met enige moeite weliswaar uw emailadres kan achterhalen, een goede tip zal zijn dat als u lid wordt bijvoorbeeld een http://www.hotmail.com adres te nemen, of deze voor de nieuwsbrief te gebruiken, dit is handig maar niet verplicht!.

Aan en Afmelden: 1.1

U kunt zich ten alle tijden uzelf aan of afmelden van de nieuwsbrief, ook de afmeld regel zal in de nieuwsbrief vermeld worden, zodat u zonder al te veel moeite weer van de nieuwsbrief af kunt, natuurlijk willen wij zoveel mogelijk mensen informeren via de nieuwsbrief, dus zeg het voort, vertel erover en wie weet worden jou kennissen of vrienden ook wel lid!, maar vraag het hun eerst voordat je ze de nieuwsbrief toestuurt want ongevraagde e-mail is nog steeds SPAM!

Feedback formulier: 2 

Indien u een bericht aan ons schreef via het "feedback formulier" wijzen wij u erop dat het gebruik geheel voor eigen risico is, dat de verhalen, ervaringen, danwel stemmen, in ons bezit komen, maar pas worden geplaatst op onze site nadat u daarvoor toestemming heeft verleend via een e-mail.

Maar u mag er altijd voor kan kiezen deze weer eraf te laten halen, te laten wijzigen, of anderszins, U geeft met uw emailadres invullen ons de mogelijkheid om u terug te e-mailen indien nodig, evp-voices.com gebruikt de door u aangeleverde gegevens (indien anders aangeven) alleen voor eigen doeleinden en zal deze nooit of te nimmer doorgeven, verkopen of anderzins aan anderen zonder uw uitdrukkelijke toestemming, oftewel met u toestemming heeft u evp-voices het gebruiksrecht verleend, en niets meer dan dat .

Bandstemmen of ander aangeleverd materiaal door derden: 2.1

Mocht het een en ander, niet goed zijn in uw verhaal, bandstem vermelding of anderszins dient men dit terstond per e-mail te melden aan een der webmasters, en is het niet toegestaan dit anderszins ergens anders op het internet kenbaar te gaan maken, mocht dit wel gebeuren en een der webmasters komt hierachter zal dit vast en zeker resulteren in een waarschuwing waarna definitieve verwijdering van evp-voices.com onherroepelijk zal volgen bij constatering van een 2e overtreding.

Worden mijn stemmen geplaatst zonder mijn toestemming? 2.2

Nee, mits aangegeven op het feedback formulier dat u dat juist wel wilt worden hier nooit stemfragmenten uit uw opnames geplaatst zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Kaarsenpagina  

20-05-2005 3.1

Het kaarsenverzoek formulier maakt gebruik van email, daarom wordt de afzender bekend bij ons, deze wordt ook gebruikt om u in kennis te stellen dat de kaars geplaatst is, het emailprogramma Outlook Express of enigszins gelijkend maakt gebruik van de standaard gebruiker, als dit bijvoorbeeld de heer [email protected] zal dit emailadres gebruikt worden voor het verzenden van ons formulier, dit houdt in dat wij een replay sturen naar hetzelfde adres als de heer de Bruin heeft opgegeven, mocht het zo zijn dat je een ander emailadres wilt als RE adres, dien je dit nadrukkelijk te hebben aangegeven in de daarvoor bestemde vak, mocht het toch fout zijn gegaan, zal ons geen enkele aansprakelijkheid kunnen worden aangerekend, in welke vorm dan ook,

30-06-2006 3.2

Boodschappen voor een overledene kunnen alleen in de Nederlandse of engelse tekst neergezet worden. Iedere bezoeker van deze site moet in staat zijn de boodschappen te kunnen lezen. Eveneens worden benamingen zoals : paps, mams, oom, tante en meer van dit soort namen niet alleen geplaatst omdat deze "te algemeen" zijn. Bijnamen zoals hierboven kunnen wel gebruikt worden als de normale voor en achternaam wordt gebruikt zoals "mijn papa Jan" Kaarsverzoeken met alleen een voornaam of alleen een achternaam worden niet geplaatst. Bij ontvangst van deze verzoeken wordt de verzoeker/ster in staat gesteld deze te veranderen waarna het verzoek z.s.m als wordt geplaatst. Mits de verzoeker(ster) dit nog wilt.

31-08-2006 3.3

Voor het plaatsen van een kaarsplaats verzoek, is de voornaam en de achternaam van een overledene verplicht, de bijnamen zoals pappa, paps, mams, mamma,  oma, opa, enz worden niet geplaatst een verzoek met "Pappa de Bruin" wordt dus afgewezen, maar als de voornaam wel erin zit gewoon geplaatst.

 

07-08-2010 - 4

Voor het lid worden van onze bandstemmen interesse groep is het verplicht om 18 jaar en/of ouder te zijn. Of schriftelijke toestemming te hebben van de ouders en/of voogd telefoonnummer is in dit laatste geval verplicht!

Terug naar het Feedback Formulier

Terug naar de Nieuwsbrief

Terug naar het kaars verzoek Formulier 

Wie is er allemaal?