Bandstemlezing in buurthuis Aquarius

 

Verslag over de Bandstemmen lezing / bijeenkomst bij de spirituele vereniging Aquarius gegeven  

door : Herman Baars, Henk Stooter, en Alex Ottens * d.d 24 Juni te Amsterdam.

De avond begon rond 20.00 uur, waarna er muziek werd gestart om even tot rust te komen, en tevens even stil te staan bij de zieke mensen onder ons, ik zelf heb deze 2 minuten als geruststellend ervaren en voelde mij daarna ook beter als hoe ik mij daarvoor voelde, gewoon even relaxen, heerlijk was het.

Herman Baars www.hermanbaars.nl vertelde hoe hij in aanraking was gekomen met het bandstemmen fenomeen, voor hem begon het allemaal terug in het jaar 1985 toen hij nog zendamateur was en een eigen supermarkt had, in die tijd las hij het boek "En zij leefden verder zonder lichaam" [pdf] geschreven door Branton de Geus, in 1989 verkocht Herman zijn zaak en was toen inmiddels al 46 jaar oud, ergens daarna las zijn vrouw een advertentie over een spirituele avond, daar ontmoette hij de onlangs 2 weken geleden overleden bandstem opnemer Jan van Asch, hij was het die Herman vertelde dat hij bandstemmen opnam, 5 a 6 weken daarna overleed de vader van Herman Baars en sprak tevens doormiddel van het bandstemmen fenomeen met hem, zijn moeder vroeg vaak aan Herman of hij nog "nieuws" van boven had, maar het was nou eenmaal geen ANP zoals zijn moeder dacht... vanaf 20 april 2001 had Herman alle gegevens gevonden van zijn vorige leven. In het archief in Hoorn heeft Herman uit het trouw boek van de Katholieke Kerk te Berkhout zijn huwelijks datum gevonden 24 april 1839. Klaas Groot gehuwd met Maartje Smit. Uit het huwelijk zijn 11 kinderen voortgekomen.

Henk las toen hij 16  jaar was boeken over dit fenomeen en experimenteerde toen destijds met een vriend met dit fenomeen met het hiernamaals, en vroeg "Kunnen jullie mij hiermee helpen" en vlak daarna klonk "Henk ! wij helpen jou !", vanaf dat moment was het voor Henk duidelijk dat het bandstemmen fenomeen echt bestond.

Alex kwam ermee in aanraking door Henk, die in het dagelijkse leven collega's zijn, zodoende vertelde Henk Alex wat het bandstemmen fenomeen nou precies was, ik luisterde aandachtig en dacht echt dat hij niet helemaal snik was, toch trok het fenomeen zonder dat ik daar erg in had mijn interesse, ik zocht het op in een zoekmachine en las er op internet veel over, wat mij echter opviel was dat er nog niet echt een site was geheel gewijd aan dit fenomeen, Henk had een eigen site, in overleg met hem hebben wij toen daarna besloten om een eigen site (www.evp-voices.com) op te zetten, de echte overtuiging van het bandstemmen fenomeen kwam bij mij toen Henk mij liet draaien en mij een vraag liet stellen, vrijwel meteen hoorde ik na mijn vraag "kunnen jullie mijn naam herhalen" Alex roepen, ik stopte met draaien van schrik aan de schaaldraaien radio, Doorgaan! zei Henk, ik draaide een beetje verontwaardigd verder aan het wieltje en stelde wederom dezelfde vraag, vrijwel meteen daarna hoorde ik weer Alex, roepen, het fenomeen bestond ook voor mij, mijn eigen ervaringen kwamen een paar maanden erna toen ik zelf bandstemmen ging opnemen, en gesproken had met een oud collega die nog niet zo lang overleden was.

Herman liet ons vervolgens wat bandstem voorbeelden horen het 1e fragment was  herman zoekt naar god , Hoe vaak was hij gere´┐Żncarneerd? 16 keer Als je stomme vragen stelt krijg je ook een stom antwoord: Ezel verder was hij Schipper in een van zijn vorige levens en liet hij nog 2 voorbeelden horen waarin hij aanwijzingen kreeg over het vliegtuigongeluk in Faro [Portugal] in het Midden brandt ie en Windhonden blazen vliegtuig er zijn meer bandstem voorbeelden hier te vinden :  bandstemmen [ Herman Baars zijn eigen site! ]

 Na de pauze konden andere mensen in contact komen met overleden dierbaren : 

 

De vragen van Ina waren: 

Welke deugd is voor mij belangrijk om aan te werken ? 

Waar liggen mijn sterke krachten, 

Wat is op dit moment belangrijk voor mij? 

De antwoorden : 

Je bent bezig hartstikke goed Maak ze nieuw plakboeken  

Op weg naar god lukt niet Contact met boven je hebt het  

Een lach en vertier Je moet thuis slapen  


De vragen van Frans waren: 

In welk chakra liggen mijn levens lessen

Voor welke hindernissen moet ik opletten

Hoe gaat het verder met mijn gezondheid 

De antwoorden : 

Contact opent je is goed hoor praten Je bent er bijna wav  

Gaat beter Dat hoop ik helemaal goed Hij twijfelt sorry

Is goed hoor praten Ontzettend goed Geluk.wav Neem gelijk geluk  


De vragen van Marianne waren:   

Hoe gaat het met je, 

Hoe was je overgang, 

Kunt u verder aan gene zijde. 

De antwoorden : 

Het gaat goed jij bent opgewonden Prachtig enig Hallo het is wachten  

Ik ben boven ze praten hier Ben ik weg? bedankt hoor!  

Wat is de volgende een beetje vroeger Ze is in het licht


De vragen van Martha waren:  

Heeft u een aandachtsveld voor mij, ? 

Waar liggen mijn sterke krachten, 

Wat is op dit moment belangrijk voor mij, 

De antwoorden:

Een beetje liefde gebruiken

De klok gaat helemaal verkeerd

 


De vragen van Ingrid waren: 

Hoe heet mijn gids, 

Wat is op dit moment belangrijk voor mij? 

Wat mis ik in mijn leven ? 

De antwoorden : 

Werk moet een vast plaatsje hebben  

Hans moet Bedenk toekomst ik heb haast  

Kom schat even opbellen Laat een lichtje branden