Voorwaarden voor het plaatsen van een link en / of banner 

[ Gebruikersovereenkomst tussen u en evp-voices.com ]

1. Het plaatsen van een banner en/of link gaat pas beginnen als de wederzijdse partij al een link en/of banner van ons heeft geplaatst.

2. Als de banner  en/of link eenmaal van u geplaatst is en de site van u geeft onze banner / link nier meer weer. Zijn wij genoodzaakt uw banner en of link eveneens te verwijderen. Deze kan terug komen als je de banner en of link weer terug plaatst op uw site. wij controleren de banner en link pagina eens per maand op ontbrekende dingen en op de onbrekende links.

3. De Links en de Banners zijn twee verschillende dingen, de Banner linkt eveneens naar u toe, onze banners kunt u downloaden op Onze banners

4. De relevantie van uw link bij ons dient u zelf bij te houden, dus wij zijn niet verantwoordelijk als u uw link veranderd in wat dan ook hiervoor dient u zelf zorg te dragen. 

5. Linken en Banners worden altijd geopend in een "nieuw venster".

6. Of uw link wordt geplaatst wordt aan de webmasters van deze site overgelaten, u begrijpt dat wij niet alle linken zullen toe laten, e.e.a beslist door de webmasters.

 Eveneens zijn wij niet verplicht u tekst en uitleg te geven als wij ervoor kiezen om uw link of banner te weigeren.

7. Algemene voorwaarden hier beschreven kunnen ten alle tijden worden herschreven u kunt hieraan dus geen rechten ontlenen! 

 

 

Wie is er allemaal?